Verstuur een Bloemetje

Verstuur een Bloemetje bloemen laten bezorgen

Verstuur een Bloemetje is een Brabantse aanbieder die door heel Nederland bloemen laat bezorgen. Wij hadden deze aanbieder nog niet eerder meegenomen in onze bloemen bezorgen vergelijking, maar waren erg blij dat wij ze dit jaar wel opgenomen hebben. Men haalde een prima top 5 notering, bijvoorbeeld voor het bekende Fleurop.

 

Assortiment Verstuur een Bloemetje

Het assortiment van Verstuur een Bloemetje is bijzonder ruim te noemen. Zo kan je ruim 120 verschillende boeketten bestellen. Leuke optie bij Verstuur een Bloemetje is dat je ook zelf een mooi boeket kan samenstellen. Helaas is dat nu nog beperkt tot alleen rozen en gerbera’s, maar wie weet wat de toekomst brengt.

 

Prijzen van verstuur een bloemetje

De prijs van een boeketje bloemen bij Verstuur een Bloemetje zijn uitstekend. Je kan al een bosje bloemen krijgen voor onder de €10. Onderschat echter niet de bezorgkosten, die gemiddeld zeker €7,95 zullen zijn. Woon je in Brabant in de omgeving van Veghel, dan zijn je bezorgkosten lager.

 

Kwaliteit bosje bloemen

 

Wij bestelden bij Verstuur een Bloemetje het volgende boeketje bloemen. Het bosje werd bij ons thuis afgeleverd in een mooie doos, fraai verpakt en natuurlijk op water, waardoor de bos geen risico op beschadiging had.
We waren bijzonder tevreden over de kwaliteit van het boeket bloemen en de gelijkenis met hetgeen we op de site hadden besteld. Zie onderstaande foto voor de gelijkenis.

Daarnaast waren wij erg te spreken over de periode waarop wij de bos bloemen konden laten staan. Bloemen bezorgenDit was meer dan een week.

Bloemen bestellen en bloemen bezorgen bij Verstuur een Bloemetje is ons dus erg goed bevallen. Wil je dit ook? Bezoek dan de website van Verstuur een Bloemetje

 

Wil je vandaag nog een bloemetje laten bezorgen, dan kan je gebruik maken van het uitgebreide Fleurop netwerk dat door Verstuur een bloemetje wordt ingeschakeld. Voor het grootste deel worden de bloemen zelf samengesteld.

 

Pin It on Pinterest

Share This