Euroflorist

Bloemen bezorgen door Euroflorist

Testwinnaar: Euroflorist

Bij de Euroflorist kun je online bloemen bestellen. Wij hebben Euroflorist aan een uitgebreide test onderworpen en kwamen tot de conclusie dat dit, op basis van onze criteria, de beste aanbieders is om een bos bloemen te bestellen.  Bestel bloemen online bij de Euroflorist en wees er zeker van dat de bloemen op tijd worden bezorgd.

Prijsstelling Euroflorist

Euroflorist is een aanbieder met een redelijk goede prijsstelling. Je kan namelijk al het bosje bloemen “Havana” bestellen vanaf €12,50. Persoonlijk zouden we zelf echter voor een andere bos kiezen. Dan kom je echter wel in de hogere prijsklasse uit, want de meeste bosjes bloemen die aan de goedkopere kant van het segment zitten bestel je vanaf €15. Toch zijn we erg tevreden over de prijzen van Euroflorist. Een mooie bos bloemen heb je voor minder dan €20 in huis bij jou, of degene aan wie je het sturen wilt.

Kwaliteit bosje bloemen: test resultaat

Wij bestelden bovenstaand bosje bloemen via de site van Euroflorist. bloemen eurofloristDit deden wij om 13:00, met daarbij het verzoek dezelfde dag nog te leveren. Wij waren erg tevreden dat dit ook lukte. Daarbij verraste de service van Euroflorist ons. Wij kregen namelijk een sms toen het bosje bloemen bij de lokale bloemist de deur uit ging, zodat we wisten wanneer we thuis moesten zijn. Resultaat: om 15:05 hadden wij het bosje bloemen al in huis.

Het bosje bloemen leek redelijk goed op het bestelde. Natuurlijk zijn er verschillen zichtbaar, maar dit heeft meer te maken met de zeer korte termijn van bestellen. Een lokale bloemist zal altijd proberen om een goed gelijkende bos bloemen te leveren en dat is wat ons betreft gelukt. Bekijk ook de video van het bosje bloemen. Uiteindelijk bleef dit bosje ruim een week staan.

Assortiment Euroflorist

Het assortiment van Euroflorist is erg uitgebreid te noemen. Zo kan je een bos bloemen bestellen voor verschillende gelegenheden, als vader- of moederdag, secretaressedag en trouwgelegenheden. maar ook voor minder leuke gebeurtenissen als een begrafenis.

Wil je een bos bloemen om jouw bedrijf op te fleuren? Ook dat kan bij Euroflorist geregeld worden. Euroflorist kan bloemen bezorgen, bloemstukken bezorgen, cadeau artikelen verzorgen en ook zorgen voor mooie planten.

Gebruiksgemak van de website

De website van Euroflorist is gemakkelijk in het gebruik. Men gebruikt een eenvoudige categorisering, waarbij je simpel kan zoeken naar een bos bloemen behorend bij een specifieke gelegenheid. Wil je alleen zoeken op prijs? Dat kan ook.

Leuke extra’s bij Euroflorist

De aanbieder Euroflorist is in verschillende landen actief, namelijk Zweden, Polen, Noorwegen, Ierland, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, België, Oostenrijk en Groot Brittannië. Ook in Nederland is de Euroflorist actief. Je kunt vanuit deze website direct bloemen sturen naar bovengenoemde landen. Wanneer je namelijk op de homepage gaat kijken en helemaal onderaan de pagina gaat kijken, kun je met een druk op de knop het land kiezen waar jij bloemen naar toe wilt sturen. Bij deze aanbieder weet je zeker dat de bloemen op tijd worden bezorgd. Ook kunnen er bloemen op dezelfde dag nog worden bezorgd. Daarnaast wordt er alleen maar gebruik gemaakt van verse bloemen, je kunt er zeker van zijn dat de gelukkige ontvanger verse bloemen krijgt die heerlijk fris ruiken.

Naast een bos bloemen kan je bij Euroflorist ook kiezen voor speciale arrangementen, waarbij je bijvoorbeeld ook chocolaatjes, knuffelberen champagne, wijn of een mooie vaas kan bestellen.

Op de website van Euroflorist kan je eenvoudig een bestelling plaatsen en je kan er zeker van zijn dat een bos bloemen bezorgen hier uiteraard op tijd voor jou gedaan wordt.

Pin It on Pinterest

Share This