Bloemen.net

Bloemen.net bloemen bezorgen

Bloemen.net is een aanbieder die in onze vergelijking van online bloemisten op een positie in de middenmoot eindigt. Bloemen planten en cadeaus bestellenDe website van Bloemen.net behoort bij het bekende Viskil Florist Services, een winkel die al meer dan 50 jaar in het Zeeuwse Middelharnis is gevestigd. Ook Bloemistengroep is een merk van deze aanbieder en heeft, zij het in een wat ander jasje, hetzelfde assortiment.

De producten van Bloemen.net en Bloemistengroep

Het assortiment dat door Bloemen.net en Bloemistengroep wordt aangeboden is prima en redelijk vergelijkbaar met veel andere aanbieders. Er zijn fraaie rozenboeketten te bestellen en vele andere boeketten met spectaculaire namen als “in the mix Gerbera” en “Pink rattle”. Wat wij enigszins vreemd vinden is de actualiteit van de site. Zo zijn er eind juni nog steeds Moederdagboeketten te krijgen. De prijzen van boeketten bij Bloemistengroep en Bloemen.net beginnen bij €14,95, maar daarvoor is slechts één boeket te krijgen. De meeste boeketten kosten rond de €19,95. Let wel even op, want daar bovenop betaal je ook nog €7,95 bezorgkosten.

Kwaliteit van de boeketten van Bloemen.net

Het is altijd spannend om te zien in hoeverre een bosje bloemen die je via internet bestelt ook echt daadwerkelijk lijkt op hetgeen je verwacht had. Tel daarbij op dat je eigenlijk ook best wel een redelijk bedrag daarvoor betaalt. Wij waren gelukkig blij met het resultaat.

Extra producten en levertijden

Wanneer je een boeketje bloemen bestellen wilt bij Bloemen.net of Bloemistengroep, dan kan je dit op verschillende manieren doen. Bestel je voor 11 uur, dan kan je zelfs vandaag nog een boeketje bloemen geleverd krijgen. Men gebruikt dan een lokale bloemist om dit geregeld te krijgen. Bestel je voor morgen of een andere dag? Dan verzorgt Bloemen.net zelf het bloemetje en wordt deze bezorgd via een koerier.

Bij Bloemen.net en Bloemistengroep kan je diverse aanvullende producten kopen. Denk hierbij aan wijn, champagne of bijvoorbeeld een knuffelbeer. Ook kan je ballonnen, parfums en chocolaatjes toevoegen aan je bestelling.

Voor gelegenheden als trouwen, een geboorte of verjaardag en minder vrolijke gelegenheden als een begrafenis kan men ook bloemen verzorgen.

Wil jij een bosje bloemen bestellen bij deze aanbieder? Klik dan op Bloemistengroep of Bloemen.net

 

Pin It on Pinterest

Share This