Topbloemen bezorgen

Bloemen bestellen bij Topbloemen

Een van de aanbieders die wij dit jaar hebben meegenomen in onze bloemen bezorgen vergelijking is Topbloemen. Topbloemen is een bloemist uit Noord-Holland en is met name online actief.

Topbloemen.nl

 

Topbloemen eindigt dit jaar op de tweede plek in onze bloemen bestellen test. Hier zijn meerdere redenen voor. Men heeft een goede prijsstelling en bezorgkosten die iets zijn dan bij andere bloemisten. Daarnaast kan je bij deze aanbieder tot 13:00 nog bloemen bestellen en er zeker van zijn dat deze dezelfde dag nog geleverd worden.

Assortiment bloemen bezorgen

Het assortiment van Topbloemen is helaas wat beperkter dan bij aanbieders als bijvoorbeeld Euroflorist of Verstuur een Bloemetje.nl. Zo kan je uit (om en nabij) 30 verschillende boeketten een keuze maken. Op zich natuurlijk prima, maar er zijn dus bloemisten die online bloemen bezorgen en waar je wat meer keuze hebt.

Bezorgkosten Topbloemen

Wat natuurlijk voor menig klant belangrijk is, zijn de prijzen voor het bloemen bezorgen. Een boeketje bloemen bestellen bij Topbloemen is al mogelijk vanaf €11,95. Hoewel dit om maar één bosje gaat, valt het op dat er onder de €15 toch al meer keuzes zijn dan bij diverse andere online bloemisten. Waar je wel even rekening mee moet houden, maar dat geldt eigenlijk voor iedere aanbieder, is de bezorgkosten. Bij Topbloemen zijn deze €6,95. Dit is net iets lager dan bij diverse andere aanbieders en dus ok.

Kwaliteit en gelijkenis

Bij Topbloemen bestelden wij een mooi bosje bloemen, namelijk het bovenstaande boeket met Gerbera’s. Wij kozen er bewust voor om dit kort voor het verstrijken van de 13:00 deadline te doen, maar kregen het bosje gelukkig op tijd in huis. De kwaliteit vonden wij goed. De bloemen leken vers en bleven ook ruim een week op de vaas staan. Natuurlijk was het ook belangrijk dat boeketje leek op hetgeen wij bestelt hadden en ook dat was gelukkig het geval. Bekijk onderstaande foto’s en video van het ontvangen boeketje.

 

foto 2

foto 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra producten

Naast het assortiment bloemen, biedt men ook leuke boeketten met kleine cadeau’s. Bijvoorbeeld voor een geboorte. Wil je een boeket bloemen laten bezorgen met daarbij een fles wijn? Ook dat is mogelijk. Daarnaast heeft men in haar assortiment ook nog planten en fruitmanden die bezorgd kunnen worden. Ook rouwboeketten laten bezorgen behoort tot de mogelijkheid.

Wil je een boeketje laten bezorgen in het buitenland? Topbloemen werkt samen met vele bloemisten in een groot aantal landen. Het moet al gek lopen wil dit hier niet lukken.

Topbloemen ervaringen

Al met al zijn wij zeker te spreken over Topbloemen. Hoewel het assortiment wat beperkt is voor wat betreft boeketten bloemen, levert men goede kwaliteit tegen een prima prijs. Wil jij een boeketje bestellen bij Topbloemen? Klik dan hier.

Pin It on Pinterest

Share This