Greetz Bloemen bezorgen: een goede ervaringIMG_4669

Een van de bosjes bloemen die wij dit jaar getest hebben is het bosje bloemen van Greetz.nl. Een bos bloemen bestellen bij Greetz bleek een aangename verrassing. Niet alleen is de bezorging erg prettig, maar ook de verpakking uitstekend. Daarnaast bleek het bosje ook nog eens van prima kwaliteit. Wij kunnen Greetz dan ook van harte adviseren.

 

Greetz bloemen test

Wij bestelden een bosje bloemen bij Greetz en kregen deze de volgende morgen thuis afgeleverd. De bloemen zijn netjes verpakt in een fraaie en erg vrolijke doos. De bloemen zijn in een plastic vaas verpakt en staan in het water. Het bosje bloemen lijkt erg goed op het boeket dat wij bestelden via internet. Bij Greetz bloemen bezorgen is voor ons dus een echte aanrader.

 

 

Prijs bosje bloemen Greetz

Het assortiment van Greetz is wat beperkter dan bij enkele andere aanbieders. Dat is geen groot probleem, want de keuze is nog steeds ruim voldoende. De prijs van een bosje bloemen bij Greetz is prima, want men is over het algemeen goedkoper dan andere aanbieders. Daarbij valt het op dat men (sinds kort) ook bezorging biedt op zowel dezelfde dag, als op de zondag. Bloemen bezorgen op zondag is uniek. Er zijn niet veel aanbieders buiten Greetz die dit bieden. Naast het assortiment bloemen, kan Greetz nog veel meer producten bieden, wat een voordeel kan zijn wanneer je een uitgebreider cadeau bestellen wilt.

 

IMG_4667

IMG_4668

Pin It on Pinterest

Share This