Goedkoop bloemen bezorgen

Goedkoop bloemen laten bezorgen

Veel mensen die via internet bloemen bestellen en deze bloemen bezorgen laten door bloemisten, vinden de prijs van bloemen best hoog. Hoe leuk is het dan wanneer je de bloemen bestellen kan met een leuke korting? Wij proberen voor u de beste bloemen kortingen te vinden en deze waar mogelijk op te nemen op deze website. Hiermee wordt het goedkoop bloemen bestellen. Bloemen kopen met korting kan je bij onderstaande aanbieders:

Greetz.nl heeft een goede kortingsactie waarmee je bij een bos bloemen een gratis kaart krijft. Gebruik code MDAYBOEKET en verras jouw moeder, partner of iemand anders. Kijk snel op de site van Greetz voor deze mooie actie! Er is tevens een speciaal moederdagboeket te krijgen deze maand.

Euroflorist heeft tot 18 mei 10% korting op het gehele assortiment. Gebruik code MUM10NL

Goedkoop bloemen bezorgen kan bij diverse bloemisten. Wij constateerden dat de prijs voor het bezorgen van bloemen behoorlijk verschilt tussen de diverse aanbieders. Dit heeft mede te maken met de bloemen bezorgkosten. Deze zijn in sommige gevallen erg hoog, terwijl andere aanbieders gratis bloemen bezorgen. Het gebruik van een kortingscode voor het bloemen bestellen is dan erg prettig. Zo kan je toch goedkoop bloemen bezorgen en met korting bloemen bestellen.

Acties

250 x 250 Bloemen 2

Bloemen bezorgen met passie bij BoeketCadeau.nl

Bosje bloemen van de maand

Euroflorist bloemen bezorgen

Waarom deze site over Bloemen bezorgen?

Deze site is ontstaan na een vervelende bloemen bezorg ervaring van mijzelf. Ik bestelde online een mooie bos bloemen voor mijn oma en was erg teleurgesteld toen ik uiteindelijk het resultaat vergeleek met de prijs die ik betaalde. Ik betaalde dus helaas wat leergeld voor het bosje bloemen. Maar dit bracht me wel op de gedachte dat dit waarschijnlijk vaker mis gaat. Een bosje bloemen bestellen doen veel mensen vanuit een leuke gedachte. Het zou jammer zijn wanneer het bosje bloemen hier niet aan bijdraagt.

Door deze site in het leven te roepen wil ik anderen een verkeerde keuze besparen bij het kopen van een bosje bloemen. Op deze site staan alleen maar goede aanbieders, hoewel de een natuurlijk altijd beter presteert dan de ander. Het feit dat een bloemist niet in deze test opgenomen is zegt overigens niets over de kwaliteit van hun service.

Pin It on Pinterest

Share This