Bosje bloemen van de maand

Euroflorist bloemen bezorgen

Waarom deze site over Bloemen bezorgen?

Deze site is ontstaan na een vervelende bloemen bezorg ervaring van mijzelf. Ik bestelde online een mooie bos bloemen voor mijn oma en was erg teleurgesteld toen ik uiteindelijk het resultaat vergeleek met de prijs die ik betaalde. Ik betaalde dus helaas wat leergeld voor het bosje bloemen. Maar dit bracht me wel op de gedachte dat dit waarschijnlijk vaker mis gaat. Een bosje bloemen bestellen doen veel mensen vanuit een leuke gedachte. Het zou jammer zijn wanneer het bosje bloemen hier niet aan bijdraagt.

Door deze site in het leven te roepen wil ik anderen een verkeerde keuze besparen bij het kopen van een bosje bloemen. Op deze site staan alleen maar goede aanbieders, hoewel de een natuurlijk altijd beter presteert dan de ander. Het feit dat een bloemist niet in deze test opgenomen is zegt overigens niets over de kwaliteit van hun service.

Bloemen Bezorgen Online Test 2021 – Waar laat jij je bosje bloemen bezorgen?

Heel veel bloemisten bezorgen bloemen. Bloemen sturen is een ding, maar hoe weet je nu zeker waar je echt waar voor je geld krijgt? Dat hebben wij voor jou getest. Wij bestelden bij de diverse bloemisten die je op deze site vindt een boeketje bloemen met een prijs tussen de €20 en €35 en vergeleken de bloemen bezorg services op verschillende criteria. Wij hebben het bestelde boeket uiteindelijk vergeleken met het ontvangen boeket en ons eigen oordeel als consument gegeven over de kwaliteit.

Op deze pagina vindt u de test resultaten en ervaringen van onze test bij online bloemen bezorgsites. De criteria waarom wij bloemen bezorgendeze bloemisten gescoord hebben, zijn onder andere prijs voor het goedkoopste boeket, of het geleverde boeket overeenkomt met de bestelling, de kwaliteit van het boeket, de levertijd, assortiment en gebruiksgemak van de internetpagina. Hieronder staan de testresultaten weergegeven. Voor de duidelijkheid: wij waren tevreden over alle geteste bedrijven, maar er bestaan onderling toch verschillen.

Klik op de naam van de bloemen bezorg service om direct naar de website te gaan en de beste bloemen online te bestellen.

Verantwoording test

Wij hebben in onze test een vergelijking gemaakt van een select aantal bloemen bezorg services. Dit hebben wij gedaan uit het oogpunt van de consument. Wij zijn zelf geen professionele bloemisten en redeneren net als vele andere consumenten. Is een bosje bloemen wel mooi, betaal ik niet te veel en blijft zo’n bos wel lang genoeg staan.

Bloemen bezorgen via internet test

Een bosje bloemen laten bezorgen, dit heb je vaak snel geregeld wanneer je kiest voor de online bestelservice die verschillende aanbieders te bieden hebben. Een leuk bosje bloemen voor een verjaardag, voor Valentijnsdag, moederdag of zomaar voor iemand waar je veel om geeft. Er zijn genoeg redenen om te bedenken waarom je iemand een bosje bloemen sturen kunt. Maar wat wil je doen? Kies je er voor om de bloemen zelf te kopen en zelf weg te brengen of kies je op internet een bosje bloemen uit en laat je deze als verrassing bezorgen?

Onlangs hebben wij een bloemen bezorg test gedaan op een selectie van bloemen bezorg services online. Deze selectie is verre van volledig, maar geeft een beeld over de geteste aanbieders. Hieruit is naar voren gekomen dat er veel aanbieders zijn in de bloemenbranche die goede resultaten boeken wanneer zij bloemen moeten bezorgen. Als beste uit onze test kwam Euroflorist. Ook de overige aanbieders scoorden goed. Een bosje bloemen online bestellen en dan laten bezorgen kun je dus met een gerust hart aan deze bezorgers van een bosje bloemen over laten.

Een boeket bloemen bestellen

Wil jij je geliefde verrassen met een bosje bloemen of je moeder met moederdag en wil je dit bosje bloemen versturen via internet? Dan wordt het tijd om een boeket bloemen te bestellen. Een boeket bloemen bestellen heb je zo gedaan, met een paar drukken op de knop bij bijvoorbeeld Fleurop heb je zo een bestelling geplaatst. Maar wees er snel bij want Valentijnsdag valt dit jaar op een donderdag. Het is daarom belangrijk dat je vrijdag en uiterlijk zaterdag een bestelling plaatst zodat alles op Valentijnsdag zeker bezorgd kan worden.

Het kan ook zijn dat je er maandag pas aan denkt, ook dan kun je nog bestellen. Wanneer je dit bij Fleurop voor 12 uur in de middag doet dan wordt de bestelling diezelfde dag nog afgeleverd bij je geliefde. Maar zorg er voor dat je de tijd neemt om een leuk boeket bloemen te bestellen. Het hoeft niet lang te duren, maar het gaat er om dat je het met liefde doet en dat het een boeket is welke je zelf mooi vindt. Een boeket bloemen bestellen en bloemen sturen moet je daarom op tijd doen en er echt even de tijd voor nemen.

Bloemen sturen vergelijken

Als je online bloemen versturen gaat kun je dit vergelijken met andere aanbieders. Misschien heb je vorig jaar al eens online bloemen verstuurd, maar wil je nu graag weer gebruik maken van deze diensten. Je kunt een andere aanbieder kiezen, bijvoorbeeld Euroflorist en eens kijken hoe deze service is. Deze kun je dan vergelijken met de service van bijvoorbeeld Fleurop omdat je deze toevallig vorig jaar hebt gebruikt. Je hebt zo een basis waar je vanuit kunt gaan, je kunt aan vergelijken en je kunt de test doen wie het beste scoort op klantenservice, kwaliteit van bloemen en de levering. Zelf kun je misschien nog meer aspecten bedenken waar je graag de test op wilt baseren. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om af te gaan op onze bloemen bezorgen test. Als je wilt vergelijken gaat het er om dat je eerlijk bent tegen je zelf. Ben je echt tevreden over alle aspecten of zijn er toch dingen die je bij de één beter vindt? Streep in de test alles aan wat jij belangrijk vindt en dan komt de voor jou beste aanbieder uit de bus rollen. Online bloemen versturen is op deze manier nog makkelijker geworden.

Online bloemen versturen kan snel, makkelijk en vaak dezelfde dag nog. De klantenservice, de kwaliteit van bloemen en de levering zijn bij de door ons genoemde aanbieders allemaal in orde en je kan er zeker van zijn dat jij tevreden bent met wat er voor jou is gedaan. Daarom is een goede bloemen bezorg test belangrijk, dan weet je zeker wat je krijgt. Je wilt niet dat de bloemen te laat komen, of niet fris aankomen.

Wanneer jij je geliefde wilt verrassen met Valentijn of je moeder met moederdag is het belangrijk dat je mooie bloemen cadeau doet, die lekker ruiken en er fris uit zien. Daarom is het belangrijk dat de aanbieder hier voor zorgt. Meestal kun je hier vanuit gaan, maar er zijn toch aanbieders die helaas niet leveren wat zij beloven. Om deze redenen hebben wij alleen de beste bloemen online bezorgers op deze site opgenomen. Neem daarom even de tijd om te kijken wat de mogelijkheden zijn en ga deze vergelijken. Even de testresultaten vergelijken en je kunt kiezen voor de beste online bloemen service. Online bloemen versturen wordt op deze manier nog leuk gemaakt ook. Je weet meteen wanneer je bloemen moet versturen, waar je dit moet doen en waarom.

Laatste update:

Pin It on Pinterest

Share This