123 Bloemen

123 Bloemen bloemen versturen

Ben je op zoek naar nog een andere aanbieder waar je online bloemen kunt bestellen? Dan zou de keuze voor 123 Bloemen een juiste keuze kunnen zijn. In onze bloemen bezorgen test eindigt deze aanbieder op een verdienstelijke derde plaats. De belangrijkste pluspunten van deze aanbieder zijn de levertijden en de prijsstelling. Wat assortiment betreft zijn er andere aanbieders die meer keuze hebben.

Assortiment 123 BloemenBloemen bezorgen 123 Bloemen

Het assortiment van 123 Bloemen is beperkt tot een kleine 40 soorten bosjes bloemen. Wanneer we dit vergelijken met een Euroflorist is dat helaas wat minder. Wat wel handig is op de site van 123 Bloemen, is dat je eenvoudig een keuze kan maken voor de gelegenheid waarom je een bos bloemen bestellen wilt. Wil je bijvoorbeeld alleen kiezen voor een kleur, dan kan dat op deze site ook.

Kwaliteit bosje bloemen

Doordat 123 Bloemen samenwerkt met lokale bloemisten en dagverse bloemen biedt, kan je er vanuit gaan dat jouw bestelde bos ook geruime tijd blijft staan.

Natuurlijk zal het bosje bloemen wat je op internet bestelt niet 100% identiek zijn, maar daarentegen zullen ze ook niet veel verschillen.

Wij bestelden bovenstaand bont boeketje bloemen bij 123Bloemen en kregen deze natuurlijk netjes thuisbezorgd. Het bosje werd afgegeven en was niet ingepakt in een doos of iets dergelijks, alleen in een papiertje met een fraaie afwerking.

123 bloemen 2123 bloemen 4

 

 

 

 

 

 

Zoals je op de foto’s kan zien is het bosje redelijk vergelijkbaar met hetgeen wij bestelden. Bloemen zijn een natuurproduct en daarmee kan het soms bosje na 10 dagenzijn dat een bosje niet identiek is. Wij vinden het eindresultaat alleszins acceptabel. Hieronder zie je het oorspronkelijke bosje zoals deze er uit zag bij ontvangst. Tevens een foto van het bosje nadat deze 10 dagen op de vaas had gestaan.

 

 

 

Levertijden en bezorging

Online kun je veel bloemen bestellen. Wanneer je nu de keuze maakt voor bestel bloemen online bij 123-bloemen.nl dan kun je er zeker van zijn dat je bloemen op tijd worden bezorgd. Sterker nog: als je van maandag t/m zaterdag voor 13:00 bestelt, dan heb je jouw bosje bloemen dezelfde dag nog in huis.

 

Over 123 Bloemen

123-bloemen.nl is gevestigd in Aalsmeer. Zij werken samen met verschillende bloemisten in Nederland. Elke plaats in Nederland kan worden voorzien van een leuk boeket bloemen. Het maakt daarom niet uit waar uw geliefde woont of waar deze zich in Nederland bevindt, het kan allemaal worden bezorgd door 123 Bloemen. Bij 123 Bloemen staat het centraal dat uw boeket professioneel samen wordt gesteld door een gekwalificeerd bloemist, elk boeket wordt persoonlijk bezorgd. Bloemen bestellen kan met een paar drukken op de knop. Je hoeft alleen maar een paar stappen te doorlopen, de juiste keuze te maken en de rest wordt gedaan door 123 Bloemen. Je hoeft geen moeilijke keuzes te maken, het enige wat je moet doen is een leuk boeket uit kiezen om je grote geliefde te verrassen met bijvoorbeeld Valentijn! Ook andere dagen zijn uiteraard speciaal om bij stil te staan. Denk bijvoorbeeld aan moederdag. Neem daarom even de tijd om een leuke bos bloemen uit te kiezen voor jouw geliefde moeder en laat deze bezorgen door 123 Bloemen. Volledige tevredenheid wordt gegarandeerd door de werknemers van 123 Bloemen.

Pin It on Pinterest

Share This