De Bloemist

De Bloemist: mooie boeketten bloemen

In de bloemen bezorgen vergelijking die we hebben uitgevoerd is ook De Bloemist meegenomen. Deze aanbieder profileert zich via een mooie online webshop en eindigt net buiten de top 5 van onze bloemen bezorg test.

Ons bevielen bij De Bloemist de vele extra producten en het late moment op de dag waarmee men nog bezorging garandeert.

De Bloemist: Assortiment en prijzen bloemen

De Bloemist heeft wat bosjes bloemen betreft een redelijk aanbod. Zo kan je ruim 30 bosjes bloemen bestellen. Wil je een boeket rozen? Dan zijn er nog ruim 10 aanvullende boeketten te bestellen. Voor €12,95 kan je al kiezen uit diverse bosjes bloemen. Houdt er wel even rekening mee dat hier nog €7,50 aan bezorgkosten bij komen. Dat betekent dus dat je altijd minimaal €20 kwijt bent.

De Bloemist biedt ook zogenaamde plusboeketten. Hier komen we in de volgende paragraaf op terug.

De Bloemist: plus boeketten

De Bloemist heeft op haar website een redelijk aanvullend assortiment, bestaande uit plus boeketten, lekker boeketten, knuffelboeketten, rouwboeketten, ballonnen, knuffels, champagne en onder andere chocolade. Erg uitgebreid en veelal te combineren met een leuk boeket bloemen.

Een plusboeket is een fraai boeket bloemen die gecombineerd wordt met een van de aanvullende producten. Denk hierbij aan een boeket rozen met daarbij lekkere chocolaatjes of een leuke witte beer. Wat dan de zogenaamde lekker boeketten en knuffelboeketten inhouden, laat zich natuurlijk raden.

De bloemist: bosjes bloemen en kwaliteit

Over de kwaliteit van de bosjes bloemen van De Bloemist zijn wij erg te spreken. Net als bij de meeste andere aanbieders was het bosje bloemen samengesteld door een regionale bloemist. Veelal maakt men natuurlijk ook gebruik van hetzelfde of vrijwel hetzelfde netwerk. De verschillen zullen dan ook niet altijd erg groot zijn. Wij kregen een fraai bosje bloemen thuisgestuurd, die redelijk goed leek op de bos bloemen die wij online besteld hadden. Het betreffende bosje bloemen bleef een week staan, wat op zich prima is, al zou het leuk zijn wanneer dit net een paar daagjes langer was.

Over het algemeen kunnen we stellen dat je uitstekend een boeketje kan bestellen bij De Bloemist. Wil je dat? Klik dan hier om naar de website van De Bloemist te gaan.

Pin It on Pinterest

Share This