Bloemenzaak

Bloemenzaak: de fraaiste website

Bloemenzaak is het online merk/de website van het Amsterdamse Fleurtiek, dat al sinds 1988 bestaat. 250 x 250 Bloemen 2Persoonlijk vinden wij de website van Bloemenzaak de mooiste website van alle aanbieders uit onze bloemen bezorgen vergelijking. Het is duidelijk dat men zich hiermee onderscheid van menig website.

Bloemenzaak in de bloemen bezorg test

Bloemenzaak is een aanbieder die prima naar voren komt in onze vergelijking. Er zijn weliswaar aanbieders die hoger eindigen, maar de verschillen zijn miniem. Wij zijn onder de indruk van de site, maar het aanbod en diversiteit van bosjes bloemen is wat beperkter dan bij andere aanbieders.

Assortiment en prijzen van Bloemenzaak

Zoals hierboven al aangegeven is het assortiment van Bloemenzaak net wat beperkter dan bij andere aanbieders. Zo kan je ongeveer 30 verschillende boeketjes bloemen, inclusief boeketten rozen bestellen. Het goedkoopste boeketje is te krijgen vanaf €13,49. De meeste boeketjes bloemen kosten ergens tussen de €16 en €20. Voor het laten bezorgen van een boeket bloemen betaal je bij Bloemenzaak €7,95. Wel krijg je dan je boeket bloemen via Packs & Flowers thuisbezorgd in een fraaie verpakking.

Kwaliteit van een bosje bloemen bij Bloemenzaak

Het boeketje bloemen dat wij bij Bloemenzaak bestelden
kregen wij netjes thuisbezorgd in een mooie en speciale bloemendoos. Hierdoor wordt de kwaliteit van het boeket gewaarborgd. Wij waren erg tevreden over het bosje bloemen. Zowel qua gelijkenis met onze internetbestelling, als met de bloemen en de duur waarmee zij bleven staan op de vaas.

Wil je ook een bosje bloemen bestellen bij Bloemenzaak? Klik dan hier om naar de site te gaan

 

Pin It on Pinterest

Share This