Fleurop

Fleurop bloemen bestellen

Bij Fleurop kun je een bos bloemen bezorgen, je kunt met een paar drukken op de knop online bloemen bestellen en dan zorgen de werknemers van Fleurop er voor dat de bloemen worden bezorgd. Als je nu kiest voor bestel bloemen online bij Fleurop, dan kun je deze wellicht zelfs nog vandaag laten bezorgen. De keuze voor het boeket kun je zelf maken, wil je rode rozen, witte rozen, een combinatie van deze twee kleuren of neem je liever een standaard boekt dat wordt aangeboden door Fleurop?

Er zijn bijvoorbeeld speciale boeketten per gelegenheid samengesteld waar je voor zou kunnen kiezen. Denk hierbij aan boeketten voor een dag als Valentijn. Maar wil je origineel zijn? Dan kun je ook je eigen boeket samenstellen.

Lijkt de bos bloemen van Fleurop?

Als je op de website van Fleurop een foto hebt uitgekozen van het boeket dat je wilt laten bezorgen, kan het zijn dat de kleuren in werkelijkheid afwijken van de kleuren op de foto’s. Dit komt omdat bloemen een natuurproduct zijn. Wij bestelden zelf een bos bloemen bij Fleurop, zie onderstaande foto’s en zagen dat deze een goede week in prima kwaliteit op de vaas bleven staan.

 

foto 2

 

 

 

 

 

 

 

Op onderstaande video en op de hiernaast geplaatste foto’s kan je zien hoe de bos bloemen die wij bij Fleurop bestelden eruit zag. Hierboven zie je het bosje zoals deze op de site stond.

Fleurop boeket na 1 week

Het Fleurop boeket na 2 weken

Wat ons een beetje tegenviel is dat het betreffende bosje bloemen aanzienlijk minder bloemen bevatte, dan dat wij hadden verwacht op basis van de site van Fleurop. De bos werd netjes afgeleverd in een fraai papiertje. Hiernaast zie je hoe het boeket van Fleurop er bijna 2 weken later uitzag. Complimenten vanuit ons!

 

 

 

 

 

 

 

Prijzen en assortiment van Fleurop bloemen

Fleurop levert een prima kwaliteit en is niet duurder dan andere aanbieders. Je kan namelijk een bos bloemen bestellen vanaf €14,95. Dat is echter maar één boeket. De keuze wordt groter wanneer je kijkt in de prijscatergorie van €16,95 tot €20. In totaal biedt Fleurop 49 verschillende boeketten waar je uit kan kiezen. Hoewel dit ruim is, zijn er andere aanbieders met een breder assortiment. De bezorgkosten van Fleurop zijn met €7,95 wel wat aan de hoge kant helaas.

Levertijd van Fleurop

Als je bij Fleurop online bloemen zou bestellen voor 12.00 uur, dan worden deze dezelfde dag nog bezorgd. De bloemen worden door heel Nederland bezorgd en je kunt zelf aangeven wanneer jij wilt dat de bloemen bezorgd moeten worden (vandaag, morgen of pas het eind van de week?). Zorg er voor dat je op zon- en feestdagen op tijd de bestelling hebt geplaatst, vanwege de drukte en het aantal werknemers.

Wat ons opviel bij onze bestelling is dat wij konden aangeven of onze bos bloemen in de ochtend of in de middag bezorgd moest worden. Erg fijn, omdat je dan niet de hele dag thuis hoeft te zijn. Wat alleen jammer was, is dat wij kozen voor de ochtend, maar dit niet bleek te kunnen bij de Fleurop bloemist die bij ons leverde. Daar werden wij overigens netjes over gebeld door Fleurop.

Conclusie bloemen bezorgen test

Al met al vinden wij Fleurop een uitstekende aanbieder. Er zijn echter een paar aanbieders die het over de gehele linie net wat beter doen. Vandaar ook dat men op een prima 5e plek eindigt.

Pin It on Pinterest

Share This