Boeketten boeketten: waar moet ik op letten?

“Boeketten boeketten, waar moet ik op letten” is natuurlijk een beetje grappig bedoeld, maar er zit wel een kern van waarheid is. Waar moet je op letten als je een bos bloemen bestellen wilt en vooral waar ga je de online bloemen bestellen? Er zijn op het internet verschillende mogelijkheden waar je online bloemen kunt bestellen, maar welke aanbieder kies jij?
bloemen bezorgen
Wanneer je naar Google gaat en typt “bos bloemen bezorgen”, dan kom je op een groot aantal websites terecht. Maar hoe kies je nu de meest geschikte aanbieder? Je zou dan kunnen kiezen wat jou het meeste aanspreekt. Daarnaast kun je ook de kosten hierin meenemen. Wat zou het jou gaan kosten wanneer je bloemen naar de andere kant van Nederland wilt versturen of wanneer je bloemen sturen wilt naar het buitenland? Wanneer je veel verzendkosten zou moeten betalen, kan de keuze snel gemaakt zijn voor een andere aanbieder. Daarom is het goed dat je de websites gaat vergelijken. Er zijn dan twee opties, je zou er voor kunnen kiezen om zelf de websites te gaan vergelijken. Maar je kunt ook op eerdere ervaringen af gaan. Misschien heb je vorig jaar met Valentijnsdag je geliefde een bos bloemen laten bezorgen via internet. Waren ze op tijd en was je geliefde er blij mee? Dan heb je wellicht goede ervaringen opgedaan en hoef je de aanbieder niet te gaan vergelijken. Maar het kan natuurlijk ook de eerste keer zijn wanneer je online bloemen wilt laten bezorgen. Dan wordt het tijd om te gaan kijken wat de mogelijkheden zijn voor jou.

Deze website wil jou deze moeite besparen een heeft een uitgebreide selectie en test gedaan van partijen die bloemen bezorgen. Wij zijn echter niet volledig in onze test, maar hebben alleen de op deze pagina genoemde bloemisten getest. Over andere bloemisten kunnen wij geen oordeel geven.

Welke aanbieder kies je voor het bloemen bezorgen?

Fleurop is een aanbieder waar veel mensen voor kiezen wanneer ze bloemen versturen. Deze aanbieder staat er om bekend om goede en mooie boeketten te leveren. Een boeket bloemen bestellen is zo gedaan bij Fleurop. Een bos bloemen bezorgen kan met elke gelegenheid. Je zou kunnen kiezen voor seizoensbloemen wanneer de keuze is gevallen bij de aanbieder Fleurop. Maar je zou ook kunnen kiezen voor populaire bloemen. Ook biedt Fleurop bijvoorbeeld bloemen aan met knuffels, of planten. Een speciale mogelijkheid die wordt aangeboden is Valentijnsdag. Hier kun je bloemen bestellen die echt bij Valentijn horen, denk maar eens aan ‘het bouquet of love’ of gemengde rozen. Je kunt zelf een boeket bloemen bestellen naar keuze, ook de prijs kun je in de gaten houden. Denk er wel aan dat de prijs van het verzenden vaak niet is inbegrepen bij de prijs van de bloemen.

Een andere aanbieder waar je voor zou kunnen kiezen is 123-bloemen.nl. Of je nu een bos bloemen wilt of speciaal Valentijnsboeket bij 123-bloemen.nl is het allemaal mogelijk. Je kunt je bloemen laten bezorgen. Je betaalt een kleine bijdrage aan de verzendkosten en dan zorgt 123-bloemen.nl er voor dat de bloemen op het juiste moment aan de ontvanger worden aangeboden.

Voordelen online bloemen sturen

Er zijn verschillende voordelen op te noemen wanneer je zou kiezen voor online bloemen bezorgen:

  • Vanuit huis: om te beginnen hoef je er de deur niet voor uit
  • Nu al regelen voor in de toekomst: wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent kun je vooraf al regelen dat iemand op zijn verjaardag een bos bloemen krijgt van jou. Je kunt namelijk bij de aanbieders vooraf al aangeven wanneer je een bos bloemen bezorgd wilt hebben. De aanbieders noteren dan wanneer de bloemen bezorgd moeten worden en het wordt allemaal voor jou geregeld.
  • Goedkoper: de prijzen op internet zijn veel transparanter en daardoor vaak ook goedkoper dan bij menig bloemist in de regio.
  • Last minute: vaak is het zo dat mensen op het laatste moment online bloemen bestellen, zeker omdat ze bijvoorbeeld een gebeurtenis vergeten zijn. Bloemen versturen is niet meer zo moeilijk.
Boeketten boeketten, waar ga ik mijn bestelling zetten?

Ben je benieuwd welke bloemen aanbieder je nu moet kiezen voor bloemen sturen? Dan kun je kijken hoe jouw ervaringen zijn met het bezorgen van bloemen.
Misschien heb je al eens gebruik gemaakt van Fleurop en heb je hier goede ervaringen mee op gedaan. Ook wanneer je dit van andere mensen hoort die hier gebruik van hebben gemaakt zou je kunnen kiezen voor deze aanbieder. Bloemen versturen heb je zo gedaan en het bezorgen van bloemen wordt voor jou gedaan. Maak daarom nu de keuze waar jouw bloemen besteld gaan worden. Kies je voor 123-bloemen.nl, voor Fleurop.nl of wordt de keuze toch Euroflorist? Onze keuze is gevallen op Euroflorist. Deze aanbieder vonden wij het beste op prijs, levertijd en kwaliteit van het boeket.

Pin It on Pinterest

Share This