Sensational Flowers

Een van de nieuwkomers in onze bloemen bezorgen vergelijking is Sensational Flowers. Deze aanbieder, die zich met name richt op de regio Arnhem, is nu ook online te vinden. Dat doet men op zich prima, tenminste als het aan ons ligt.

Assortiment en prijzen Sensational Flowers

Sensational Flowers heeft een uitgebreid assortiment bloemen, dat al begint vanaf een bedrag van €14,95. In deze prijsklasse vind je 6 verschillende bosjes bloemen. Dat is wat meer dan de meeste andere aanbieders. Ben je bereid wat meer geld uit te geven, dan zit je bij Sensational Flowers goed. Want ook in de wat hogere prijsklassen heeft men veel keus. Denk er wel even aan dat je bij een online bestelling ook nog ongeveer €7,25 aan bezorgkosten betaalt.

Een bosjes bloemen kan via de eigen bezorgdienst of via een lokale Fleurop bloemist bezorgd worden. Bestel je voor 12:00 uur dan kan dat vaak nog dezelfde dag geleverd worden.

Kwaliteit van het boeket bloemen

Wij bestelden ons boeket bloemen aan het einde van de ochtend en wilden deze graag nog dezelfde dag geleverd hebben. Voor ons gelijk een test in hoeverre Sensational Flowers kon voldoen aan onze wensen. Dat viel ons gelukkig niet tegen, want wij kregen het bosje netjes dezelfde dag.

Ook de gelijkenis met het boeketje bloemen dat we op de, overigens niet al te mooie (maar dat is persoonlijk), site van Sensational Flowers bestelden was prima. Wij waren uiteraard benieuwd hoe lang het boeketje bleef staan, maar ook dat was volgens verwachting. Een prima 7 dagen.

Wil je andere producten bestellen bij deze aanbieder, zoals rouwboeketten, ballonnen of een boeketje met een cadeau? Dat kan gelukkig ook.

Overtuigd van Sensational Flowers? Klik hier om naar de site te gaan

Pin It on Pinterest

Share This